Stenskattejagten starter om

Hvordan deltager jeg, og hvad går Stenskattejagt ud på?

Information

Stenskattejagten i Hirtshals går ud på, at du skal finde sten med bogstaver på. Stenene er gemt rundt omkring i byen. For at finde stenene skal du bruge din, eller dine forældres mobiltelefon. Stenskattekortet er nemlig interaktivt, og du finder det på Google Maps. Du kan finde skattekortet ved at klikke her

Stenene er gemt rundt omkring i byens attraktioner og butikker. Nogle af stenene er gemt godt, så du skal virkelig bruge dine evner som skattejæger for at finde dem. 

Rundt omkring på skattejagten er der små overraskelser til dig. Der er f.eks. nogle af butikkerne, der har en overraskelse, hvis du går ind og råber “Stenskattejagt”, men det får du meget mere at vide om, når du bruger skattekortet.

Stenskattejagten starter ved Hirtshals Fiskehus, som ligger lige ved bunden af den store pirattrappe, som fører ned til havnen. Efter sigende skulle den meget berømte Hirtshals Pirat Slippery Hookhand Slappy have gået på trappen mange gange, når han skulle ned på havnen og kigge efter sit piratskib.

Stenskattejagten slutter ved Spar Købmanden/Slagter Winther, hvor du også skal aflevere din udfyldte seddel med det hemmelige ord. Men pas på når du afleverer din seddel, for der er noget med at René, som er købmand, nedstammer i direkte linje fra den berømte Hirtshals pirat Slippery Hookhand Slappy. Hold derfor øje med ham når du kommer ind i butikken.

Stenskattejagt Folder

Flyeren ligger i byens butikker, og du kan også finde den på sidste post, hvor du skal udfylde den og ligge den i postkassen – Har hørt at der er en lille ekstra overraskelse, når du afleverer det hemmelige ord i postkassen på sidste post.